Lackering av dörrar och andra inredningsdetaljer

Lackering av dörrar

Dörrarna är naturligtvis kommer att utsättas för väder och vind utanför som resultat blir missfärgade. Att måla om och lackera ytterdörren är ett lysande sätt att ge er bostad ett ansiktslyft och samtidigt slippa allt krångel med att byta ut dörren. Att lacka om ytterdörren ger den ett fabriksnytt utseende och återställer kvaliteten till nyskick. Det stora utbudet av färger att välja mellan och det förmånliga priset gör detta till en mycket god affär.

Dörr renovering 

I stället för att byta ut dina gamla dörrar,kan vi göra om dem till vackra spegeldörrar.


Skivor finns i flertalet 

rondo2-225x300jpg

Sprutmålning och lackering av andra inredningsdetaljer 

Vi grundarbete och lackera olika möbel delar, såsom köksluckor, lådfronter, köksbord, köksstolar eller kanske en bokhylla , dörrar, skåpdörrar garderobsdörrar, byråer och många andra bitar av trä.

Möbler, som ni vet, kommer till oss konstruerad av en mängd olika material som alla har en specialiserad process för att möblerna ska sprej eller beläggas korrekt. Till exempel är sprutmålning eller målning ansökningsprocessen för sprutmålning innemöbler mycket skiljer sig från sprutmålning av utemöbler.

Detta är anledningen till att anlita oss Lackaluckor professionella lackerare med mångårig erfarenhet av möbler lackering och köksluckor lackering.


Professionell möbellackering

Lackering av möbler ( Stolar, matbord, garderobsdörrar, byråer  osv )

Möbelmålning bästa skyddet för din trä

Om era möbler har ett par år på nacken är det bättre för både plånboken och miljön att renovera och måla eller lacka objekten istället för att köpa nya. Våra väl utförda hantverksarbeten ger även era möbler en högre kvalitet än någon fabrik för massproducering klarar av att leverera.

En sliten möbel kan bli som ny!

Här finns mycket pengar att spara och givna miljömässiga fördelar. I stället för att köpa nytt hjälper vi er gärna att anpassa (renovera) möblerna efter era behov och önskemål. Vi lackera och måla om det mesta inom hemmet som köksskåp,badrumsskåp, innerdörrar, ytterdörr, bord, stolar, matbord och byråer, bokhyllor eller sängramar osov.